Actueel

Als specialisten in werving en selectie, in de segmenten (semi) overheid, zorg en welzijn en onderwijs, delen we graag onze kennis. We schrijven dan ook regelmatig over recente ontwikkelingen, nieuws en relevante thema’s. Naast deze artikelen en whitepapers vind je hier ook een overzicht van events die we organiseren, zoals webinars en ontbijtsessies. Hoe leuk we het ook vinden om onze kennis te delen, we laten ook graag onze klanten aan het woord over hoe zij het vinden om met ons te werken. Volg ons op LinkedIn en/of schrijf je in voor de nieuwsbrief, en blijf direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onze publicaties.

Webinar: Vinden, binden en boeien van medewerkers

 • donderdag 1 september 2022
 • Employer branding
Het zal je niet zijn ontgaan: personeelstekorten, arbeidsmarktkrapte en hoog personeelsverloop. In deze tijd is het vinden van de juiste medewerker voor veel organisaties moeilijk. Vooral in (semi) overheid, zorg en welzijn en onderwijs. En als je ze dan gevonden hebt, hoe behoud je ze dan én blijf je een interessante werkgever?
Lees verder

Whitepaper: Duurzaam werven en selecteren voor de zorgsector

 • maandag 1 augustus 2022
 • Werving & selectie
De impact van de wereldwijde pandemie op de zorg is ongekend. En hoewel de zorg een herwaardering heeft gekregen, blijven de personeelstekorten in de zorg toenemen. Dit betreft niet alleen de zorgprofessionals aan het bed, maar ook de mensen en afdelingen achter de schermen zoals ook HRM, Financiën, Planning, Bedrijfsvoering en Communicatie.
Lees verder

Objectieve werving en selectie door middel van assessments

 • vrijdag 1 juli 2022
 • Michel van Hoeij
 • Werving & selectie
Waar het sollicitatieproces bij veel organisaties samenhangt met een gevoel en cv’s, doet werving- en selectiebureau Jeij het net even anders. Daar zijn het karakter van de kandidaat, de drijfveren én de ontwikkelingsmogelijkheden leidend. “Die maken het plaatje compleet”, vertelt directeur Michel van Hoeij.
Lees verder

Webinar: Het belang van een sterk employer brand

 • woensdag 1 juni 2022
 • Employer branding
Wat hebben Employer Branding, Recruitment Marketing en Job Marketing met elkaar gemeen? En waar verschillen ze van elkaar? Hoe kan kun je deze inzetten om jouw unieke werk- of opdrachtgeversmerk bij de juiste kandidaten te krijgen en jezelf goed te positioneren in een overspannen arbeidsmarkt? Wij geven jou de antwoorden!
Lees verder

Whitepaper: Het belang van assessments bij de selectie van personeel

 • zondag 1 mei 2022
 • Werving & selectie
Duurzame werving en selectie valt vandaag de dag niet mee. Door de krappe arbeidsmarkt is het vinden van kandidaten al een hele opgave, maar daarna volgt pas de belangrijkste stap: de selectie.
Lees verder