Over ons

We zijn meer dan alleen een werving- en selectiebureau: we zijn de persoonlijke verbinder tussen individuen en organisaties, met name in de sectoren Overheid, Zorg & Welzijn en Onderwijs. Bij ons draait alles om het vinden en maken van duurzame matches. We kijken daarbij niet alleen naar kandidaten die op dit moment bij je organisatie passen, maar ook op lange termijn bijdragen aan jouw organisatiedoelstellingen.

Wat maakt ons anders?

Wij begrijpen dat elke cent telt en dat budget goed en efficiënt besteed moet worden. Dat is precies wat we bereiken door de juiste mensen op de juiste plek te plaatsen. We kijken daarbij verder dan alleen het cv of gevoel. We ontdekken de volledige waarde die een kandidaat biedt. Daarbij maken we gebruik van assessments en zoeken we naar de juiste drijfveren en een sterke wil om bij te dragen aan maatschappelijke organisaties. Onze rol eindigt niet bij plaatsing. We geloven dat een goed onboardingstraject een essentieel onderdeel is van het recruitment proces. Daarom ondersteunen en begeleiden we kandidaten tijdens deze fase, zodat elke nieuwe aanwerving een succesverhaal wordt.

Wij zijn Jeij

Wij hebben een unieke benadering voor werving en selectie. We combineren onze kennis met een sterke focus op HRM, finance, en ICT om duurzame plaatsingen van HBO/WO-niveau te maken. Door onze specialisatie in het onderwijs, de overheid en zorg & welzijn, begrijpen we de unieke waarden en doelstellingen die deze organisaties hebben.

We weten dat het aantrekken van de juiste kandidaten een uitdaging kan zijn, vooral in een schaarse arbeidsmarkt. Daarom helpen we organisaties bij het opbouwen van hun employer brand. Dit is een essentieel onderdeel van onze strategie, want een sterk merk trekt de juiste kandidaten aan. Ook maken we bewuste keuzes in ons proces om ervoor te zorgen dat de kans op een succesvolle, duurzame match zo groot mogelijk is.

Door het gebruik van assessments en onze grondige selectieprocedure, ontdekken we kandidaten die anders onder de radar zouden blijven in traditionele werving- en selectieprocessen.

Als onderdeel van Driessen Groep is ons dna verankerd in de publieke sector. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties en mensen die werkzaam (willen) zijn in deze sector. Zo dragen we al meer dan 30 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen.

Onze mensen maken het verschil. We houden van persoonlijk contact en hebben veel passie voor het vak. Hieronder stellen we graag ons team aan je voor.

Werken bij Jeij

Of je nu werkt bij ons of bij één van de andere bedrijven van Driessen Groep, jouw werkgeluk staat centraal. Met alle collega's binnen onze familie van bedrijven, richten wij ons op organisaties in de publieke sector en mensen die werkzaam (willen) zijn binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur. Ga op zoek naar de uitdaging die jou werkgelukkig maakt.

Bekijk onze interne vacatures

Ben je op zoek naar een vacature bij één van onze opdrachtgevers? Bekijk hier de actuele vacatures. 

Werken met Jeij

Als je kiest voor een samenwerking met ons, dan kies je voor een ecosysteem van gespecialiseerde partners. Want door deze partners tillen wij onze recruitment naar een hoger plan en zijn wij in staat de perfecte match te maken.

Onze partners

Maatschappelijke organisaties eerst

Wij werken voor maatschappelijk gedreven organisaties in de sectoren overheid, zorg & welzijn, cultuur. Maar ook voor stichtingen en andere non-profit organisaties. Hieronder zie je een aantal van onze samenwerkingen.

De ervaring van... 

Kindante: op zoek naar een senior AFAS-applicatiebe­heer­der

Carel Seijben, CFO MIK&PIW Groep, en Sjef Weijman, Senior manager Stichting Kindante, zochten een senior AFAS-applicatiebeheerder. In deze video vertellen zij over het werving en selectietraject dat zij met ons zijn doorlopen. Ook vertelt Lizzy Nuchelmans hoe zij het proces als kandidaat heeft ervaren. Een tipje van de sluier: om een duurzame match te maken werken wij met assessments.

Tini van den Broek: kandidaat voor het Servicecentrum

Tini was werkzoekende en zag op LinkedIn een vacature van onze opdrachtgever: het Servicecentrum. In deze video vertelt Tini over hoe zijn werving- en selectietraject bij ons is verlopen en waarom dit volgens hem een erg positieve ervaring was. Ook de manager van het Servicecentrum is blij met hoe het traject is verlopen én met Tini.

Samenwerking met de gemeente Someren

In deze video vertelt Marloes van Oosterhout van de gemeente Someren over de zoektocht naar een communicatiemedewerker voor het inclusieproject. Daarbij vindt de gemeente het erg belangrijk dat de communicatiemedewerker iemand uit de inclusiedoelgroep is. Jeij-collega Mika van de Corput blijkt de perfecte kandidaat. Ze vertellen beide waarom dit zo is.

Heb je een vraag over duurzame werving & selectie?

Neem contact op