Voor werkgevers

Het werven van vast specialistisch personeel voor maatschappelijke gedreven organisaties blijft moeilijk. En als je dan iemand vindt, dan wil je een kandidaat voor lange termijn. Een kandidaat die écht bij jouw organisatie past en die de juiste kwaliteiten meebrengt voor de functie. Wist je dat 1 op de 4 achteraf een ‘bad hire’ blijkt? Dat kost je organisatie tijd, geld en frustratie. Wij geloven dat werving en selectie een ontdekkingsreis is die we samen met jou als opdrachtgever aangaan. Met onze methodiek helpen wij je bij het vinden van dé duurzame match.

Vacature insturen

Duurzaam werven en selecteren

We zijn meer dan alleen een werving- en selectiebureau: we zijn de persoonlijke verbinder tussen individuen en maatschappelijk gedreven organisaties. We werken iedere dag met veel passie om opdrachtgevers zoals jij te helpen bij het vinden van de juiste kandidaten. Voor het maken van een duurzame match kijken we verder dan alleen het cv of gevoel. We ontdekken de volledige waarde die een kandidaat biedt. Daarbij maken we gebruik van assessments. Zo vinden we unieke karaktereigenschappen die dé match bepalen met de functie en jouw organisatie. Een match die leidt tot een waardevolle bijdrage aan de maatschappij én langdurig werkgeluk.

Jeij past bij jouw behoefte

Of je nu op zoek bent naar een nieuwe medewerker, het indiensttredingstraject wil verbeteren of aan de slag wil met jouw werkgeversmerk. Met onze jarenlange kennis en ervaring, helpen wij jouw organisatie graag vooruit.

Werving & selectie

Waar blijven al die topkandidaten? Wanneer je een vacature op je website plaatst, stromen de reacties meestal niet vanzelf binnen. Je moet zelf actief op zoek gaan om de juiste kandidaat te vinden. En dat is precies waar onze kracht ligt.

Employer branding

Het actief laten zien van je werkgeversmerk zorgt ervoor dat kandidaten op voorhand een goede indruk krijgen van jouw organisatie. Wij helpen je graag bij het versterken van jouw employer brand.

Onboarding

Super! Je hebt een geschikte medewerker gevonden. Natuurlijk wil je dat deze goed landt in jouw organisatie. Want een goede onboarding zorgt voor een duurzame relatie, meer werkgeluk en een hogere productiviteit. Samen met jou ontdekken we welke manier van onboarden het beste past bij jouw organisatie.

Sourcing

Met sourcing richt je je op een ander deel van de arbeidsmarkt. Mensen die niet actief of zelfs helemaal niet op zoek zijn naar een andere baan, maar die je wel kunt verleiden met een goed aanbod. Met talent sourcing helpen we jou om talent binnen te halen voor jouw organisatie.

Werving op maat

Elke organisatie en opdrachtgever is uniek en heeft eigen waarden en doelstellingen. Het aantrekken van de juiste kandidaten kan een uitdaging zijn, vooral in een schaarse arbeidsmarkt. Met onze specialisatie in de publieke sector én werving op maat, vinden wij voor jou een duurzame match. We helpen je ook bij (het opbouwen van) je employer brand, want een sterk merk trekt de juiste kandidaten aan. Door het gebruik van assessments en onze grondige selectieprocedure, ontdekken we kandidaten die mogelijk onder de radar zouden blijven in traditionele werving- en selectieprocessen. Doordat we jouw organisatie écht leren kennen worden we je vertrouwde partner voor toekomstige wervingsvragen en voor jouw recruitment strategie.

Digitaal gedreven, menselijk gemotiveerd

De combinatie van onze adviseurs werving en selectie en methodieken leveren kwalitatieve kandidaten en een hoog vervullingspercentage op. Maar nog wel het allerbelangrijkste: een duurzame match. Een 'bad hire' kost al gauw 4 maal een maandsalaris, afhankelijk van de functie en de periode. Ook zorgt het voor stress bij collega’s en leidinggevenden en veel verloren tijd. Assessments, een warme onboarding én coaching na plaatsing, zijn onderdeel van onze werkwijze. Zo zorgen we ervoor dat jouw match een duurzame match is, die niet na een korte periode je organisatie weer verlaat.

Jobcoaching voor langdurig werkgeluk

Na plaatsing blijven wij de medewerker begeleiden. Dit doen we omdat onderzoek laat zien dat de uitstroom binnen een jaar tot wel 50% kan oplopen. Met reflectie- en mentorgesprekken na 30, 60 en 90 dagen verminderen we de uitstroom aanzienlijk. Hiervoor zetten wij ervaren persoonlijk-leiderschapscoaches in. Ook krijgen alle kandidaten de eerste maanden een gratis abonnement op de online trainingen van New Heroes. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze aanvulling nét dat beetje meer geven, wat leidt tot een succesvolle duurzame plaatsing. 

De ervaring van...

Kindante: op zoek naar een senior AFAS-applicatiebeheerder

Carel Seijben, CFO MIK&PIW Groep, en Sjef Weijman, Senior manager Stichting Kindante, zochten een senior AFAS-applicatiebeheerder. In deze video vertellen zij over het werving en selectietraject dat zij met ons zijn doorlopen. Ook vertelt Lizzy Nuchelmans hoe zij het proces als kandidaat heeft ervaren. Een tipje van de sluier: om een duurzame match te maken werken wij met assessments.

Tini van den Broek: kandidaat voor het Servicecentrum

Tini was werkzoekende en zag op LinkedIn een vacature van onze opdrachtgever: het Servicecentrum. In deze video vertelt Tini over hoe zijn werving- en selectietraject bij ons is verlopen en waarom dit volgens hem een erg positieve ervaring was. Ook de manager van het Servicecentrum is blij met hoe het traject is verlopen én met Tini.

Samenwerking met de gemeente Someren

In deze video vertelt Marloes van Oosterhout van de gemeente Someren over de zoektocht naar een communicatiemedewerker voor het inclusieproject. Daarbij vindt de gemeente het erg belangrijk dat de communicatiemedewerker iemand uit de inclusiedoelgroep is. Jeij-collega Mika van de Corput blijkt de perfecte kandidaat. Ze vertellen beide waarom dit zo is.

Maatschappelijke organisaties eerst

Wij werken voor maatschappelijk gedreven organisaties in de sectoren overheid, zorg & welzijn, cultuur. Maar ook voor stichtingen en andere non-profit organisaties. Hieronder zie je een aantal van onze samenwerkingen.

Heb je een vraag over duurzame werving & selectie?

Neem dan contact op met Semir.

Stel je vraag

* verplicht veld

Stuur je vacature in

Wij maken duurzame matches op HBO/WO-niveau, in (semi)overheid, zorg en welzijn en onderwijs. In onder andere de vakgebieden ICT, financieel, management en HRM.

Contactgegevens