Voor werkzoekenden

In je carrière steek je flink wat tijd en energie. Daarom gaan wij voor een duurzame plaatsing, zodat jij duurzaam werkgeluk vindt. We werken samen met maatschappelijke organisaties die onze wereld elke dag een beetje mooier maken. Met ruim 30 jaar ervaring in werving en selectie, gaan we samen met jou op ontdekking naar de organisatie die jou werkgelukkig maakt.  

Vacatures bekijkenof vind een baan voor mij

Wij kijken écht verder dan jouw cv

Iedereen maakt het wel een keer mee. Je komt op een punt in je carrière waarop je toe bent aan verandering. Misschien wil je een betere werk- en privébalans, een inclusievere werkomgeving of meer ruimte voor ontwikkeling. Wat je reden ook is, wij zoeken altijd naar de functie die het beste bij jou past. Want jij bent uniek. Wij focussen ons niet op jouw cv, maar op de persoon erachter. Samen ontdekken we jouw kwaliteiten, drijfveren, eigenschappen en persoonlijke doelen. Dit helpt ons bij het maken van dé perfecte match op een persoonlijke en duurzame manier.

Samen werken we aan jouw carrière

Voor een duurzame match is meer nodig dan alleen bemiddeling. Goede begeleiding in de eerste maanden draagt bij aan een zachte landing én duurzaam werkgeluk. Zodat jij niet na een paar maanden weer op zoek moet naar een andere baan. Daarom begeleiden wij je in eerste weken en geven we je jobcoaching tot minimaal drie maanden na jouw eerste werkdag.

Begeleiding tijdens het sollicitatieproces

Solliciteren doe je vaak alleen. Maar wij doen het samen met jou. Wij zetten assessments in zodat we kunnen zien of jij de perfecte kandidaat bent voor de functie. Of misschien kom je in een andere functie nog beter tot je recht. Ben jij enthousiast en onze recruiters ook? Dan gaan we er samen voor. We begeleiden je in de sollicitatiegesprekken. Want als wij overtuigd zijn van jou, dan moet de opdrachtgever dat ook zijn. Lees ook eens deze tips die je voorbereiden op een sollicitatiegesprek

Specialisatie in publieke sector

Wij helpen jou als kandidaat in een grote diversiteit aan functies. Onze specialisatie ligt in het sociaal domein, fysiek domein, HRM, marketing en communicatie, financiën, management en bestuur.

Naar de vacatures

Wij zoeken talenten

Heb je een vraag over duurzame werving & selectie?

Neem contact op