Actueel

Als specialisten in werving en selectie, in de segmenten (semi) overheid, zorg en welzijn en onderwijs, delen we graag onze kennis. We schrijven dan ook regelmatig over recente ontwikkelingen, nieuws en relevante thema’s. Naast deze artikelen en whitepapers vind je hier ook een overzicht van events die we organiseren, zoals webinars en ontbijtsessies. Hoe leuk we het ook vinden om onze kennis te delen, we laten ook graag onze klanten aan het woord over hoe zij het vinden om met ons te werken. Volg ons op LinkedIn en/of meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en onze publicaties.

Volg ons op LinkedIn Ontvang onze nieuwsbrief

Whitepaper: De kracht van jouw employer brand

  • woensdag 15 februari 2023
  • Employer branding Onderwijs Overheid
De arbeidsmarkt is zeer gespannen. Het is in de afgelopen jaren niet eerder voorgekomen dat er meer vacatures openstaan dan dat er werklozen zijn. Op het moment van schrijven staan er volgens het CBS1 gemiddeld 121 vacatures open per 100 werklozen. En dat is niet het enige wat zorgt voor een uitdagende werving van nieuwe medewerkers.
Lees verder

Whitepaper: Vinden, binden en boeien van medewerkers

  • maandag 17 oktober 2022
  • Onderwijs Overheid Werving & selectie Zorg
Je wilt dat mensen elke dag met plezier werken en zo zelfs anderen enthousiasmeren. Klinkt goed, maar hoe doe je dat dan? Hoe trek je nieuwe medewerkers aan? Hoe zorg je dat medewerkers weten wat ze kunnen verwachten? En vind jij medewerkers die écht passen bij de functie of organisatie? Oftewel: Hoe vind, bind en boei jij medewerkers? Je lees het in deze whitepaper!
Lees verder

Whitepaper: Duurzaam werven en selecteren voor de zorgsector

  • maandag 1 augustus 2022
  • Werving & selectie
De impact van de wereldwijde pandemie op de zorg is ongekend. En hoewel de zorg een herwaardering heeft gekregen, blijven de personeelstekorten in de zorg toenemen. Dit betreft niet alleen de zorgprofessionals aan het bed, maar ook de mensen en afdelingen achter de schermen zoals ook HRM, Financiën, Planning, Bedrijfsvoering en Communicatie.
Lees verder

Whitepaper: Het belang van assessments bij de selectie van personeel

  • zondag 1 mei 2022
  • Werving & selectie
Duurzame werving en selectie valt vandaag de dag niet mee. Door de krappe arbeidsmarkt is het vinden van kandidaten al een hele opgave, maar daarna volgt pas de belangrijkste stap: de selectie.
Lees verder

Whitepaper: Het belang van een goede onboarding

  • dinsdag 1 maart 2022
  • Werving & selectie
Wist je dat 65% van de kandidaten binnen drie maanden alweer op zoek gaat naar een andere baan? En dat zeker 50% van de opdrachtgevers achteraf toch helemaal niet zo blij blijkt te zijn met de kandidaat?
Lees verder

Heb je een vraag over duurzame werving & selectie?

Neem contact op