Dit webinar maakt onderdeel uit van een reeks van 5 webinars ter ere van de lancering van Jeij. Bekijk ook de andere recruitment webinars.

Webinar 5: Help! Ik heb een talent binnengehaald. Het belang van coaching

We zijn allemaal op zoek naar de beste kandidaat bij een openstaande vacature. Maar ben je er ook voor dat talent wanneer het eenmaal binnen is? Hoe motiveer je het aanwezige talent tot ontwikkelen, zonder daarbij het gevoel te scheppen dat ‘het nooit genoeg is’? En wat is de rol hierin van jou als werkgever, van de geselecteerde medewerker maar ook van het recruitmentbureau?

Marc Oonk, coach en directeur van Mensium, is gefascineerd door de niet aflatende jacht op talenten. Tijdens dit inspirerende webinar deelt hij zijn visie op het onboardingstraject van nieuwe talenten en belicht hij een aantal ‘heilige huisjes’, zoals te veel eenrichtingsverkeer bij onboarden en de overschatte toegevoegde waarde van zelfreflectie.

Cruciaal bij het binnenhouden van talenten is het managen van verwachtingen. Een ingewikkelder proces dan je denkt. En een proces dat in grote mate bijdraagt aan vroegtijdig vertrek van nieuwe medewerkers. Maar door een kleine, maar niet geheel onbelangrijke, toevoeging aan het recruitmentproces is een succesvolle borging van de plaatsing dichterbij dan ooit tevoren.

Tijdens dit webinar staan we stil bij de manier waarop dit proces binnen jouw is ingericht. En hoe dit wordt ervaren door een nieuwe medewerker nadat hij of zij is aangenomen. Te meer omdat ‘verwachtingen’ een bron zijn van gedoe, maar ook van succes.

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Schrijf je dan hier kosteloos in om de webinar ‘Help! Ik heb een talent binnengehaald’ terug te kijken (45 min).

Dit webinar maakt onderdeel uit van een reeks van 5 recruitment webinars ter ere van de lancering van Jeij. Jeij werft en selecteert talenten en licht daarom (samen met haar partners) de 5 belangrijkste recruitment thema’s uit.

Gerelateerde artikelen