Werken met Jeij

Als je kiest voor samenwerking met ons, dan kies je voor een ecosysteem van gespecialiseerde partners. Want door deze partners tillen wij onze recruitment naar een hoger plan en zijn wij in staat de perfecte match te maken. 

Ik wil graag samenwerken

MyTalentBoard

Om kracht bij te zetten bij onze duurzame matches en de absolute wil om voorspelbare resultaten te borgen, maakt Jeij gebruik van het ontwikkelplatform van MyTalentboard. Wij kijken naar persoonlijkheid, talenten en drijfveren van onze kandidaten en matchen deze met de wensen van onze opdrachtgevers. Een drijfveer zegt iets over wat iemand wil bereiken, wat iemand beweegt. Dat bepaalt mede het gedrag dat hij in de praktijk laat zien. Medewerkers die succesvol zijn in een onzekere en turbulente wereld beschikken over de vaardigheid met verandering om te gaan en hiervan te leren. 

New Heroes

Of het nu gaat om persoonlijk leiderschap, onderhandelen, krachtige keuzes maken of gesprekstechnieken, kandidaten die wij bemiddelen maken de eerste maanden gratis gebruik van de online trainingen van New Heroes. Samen met New Heroes hebben we een pakket samengesteld van trainingen waar kandidaten direct iets aan hebben in hun nieuwe functie. 

Driessen

Je bent als opdrachtgever niet altijd in staat om direct een dienstverband te bieden. Gezien het grote belang van een detacheringsperiode zou de verwachting moeten zijn dat dit op dezelfde wijze wordt geregeld als vast werk. Wij nemen in dat geval onze rol als werkgever serieus en daarom neemt Driessen het werkgeverschap voor haar professionele rekening. 

Driessen werkt alleen voor de sectoren overheid, onderwijs, zorg en cultuur. Een bewuste keuze. Want in de publieke sector is belangrijk werk te doen. Werk waarmee je mensen helpt, mensen iets leert of voor mensen zorgt. Werk dat de wereld iedere dag een beetje mooier maakt. Een beetje gelukkiger. En dat werkt door! 

Reijn

Reijn is de HRM-meester met karakter waar frisse HRM-professionals werken met hart voor opdrachtgevers binnen de publieke sector. Reijn beheerst het HRM-vakmanschap door en door en zorgt op het juiste moment voor de juiste specialist met de juiste kennis en vaardigheden. 

Haert

Haert is dé inhuurpartner. Ze helpen professionals met alle randzaken rondom hun opdracht, zoals contracten en andere administratie. Verbinden professionals met organisaties in de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. En helpen organisaties met broker-dienstverlening, contractmanagement en het inhuren van interim-professionals.