Opdrachtgevers waar wij voor werven

Of je nu wilt werken in de Randstad, Brabant of Overijssel, bij een grote organisatie of een kleine, in overheid of in de culturele sector, bij Jeij vind je een grote diversiteit aan opdrachtgevers. Maar één ding hebben ze gemeen. Ze zetten zich in om de wereld een beetje mooier te maken.

Onze vacatures

Maatschappelijke organisaties eerst

Jeij werkt voor organisaties waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat zijn meestal maatschappelijk gedreven organisaties in de sectoren overheid, zorg & welzijn, cultuur maar ook stichtingen of andere non-profit organisaties. Enkele recente voorbeelden lichten we hier uit.

Tini van den Broek over zijn ervaring met Jeij

Tini was werkzoekende en zag op LinkedIn een vacature van onze opdrachtgever: het Servicecentrum. In deze video vertelt Tini over hoe zijn werving- en selectietraject bij ons is verlopen en waarom dit volgens hem een erg positieve ervaring was. Ook de manager van het Servicecentrum is blij met hoe het traject is verlopen én met Tini.

Jeij werft senior AFAS-applicatiebeheerder voor Kindante

Carel Seijben, CFO MIK&PIW Groep, en Sjef Weijman, Senior manager Stichting Kindante, zochten een senior AFAS-applicatiebeheerder. In deze video vertellen zij over het werving en selectietraject dat zij met ons zijn doorlopen. Ook vertelt Lizzy Nuchelmans hoe zij het proces als kandidaat heeft ervaren. Een tipje van de sluier: om een duurzame match te maken werken wij met assessments.