Een betekenisvolle carrière

Werken voor een maatschappelijke organisatie die onze wereld elke dag een beetje mooier maakt. Betekenisvol werk waar je elke dag met een glimlach voor opstaat. Als dit is wat jij wilt, dan is Jeij jouw volgende stap in je carrière. Jeij is een werving & selectie bureau voor maatschappelijke organisaties met ruim 27 jaar ervaring.

Naar de vacatures

Wij kijken écht verder dan jouw cv

Bijna iedereen herkent het. Eens kom je op een punt in je carrière waarop je toe bent aan verandering. Een betere werk- en privébalans, een veilige en inclusievere werkplek of meer ruimte voor ontwikkeling en autonomie. Wat je reden ook is, bij bemiddeling zoeken we altijd naar een functie die het best past bij jou als kandidaat. Daarbij kijken wij verder dan je cv en zoeken we naar jouw drijfveren, jouw behoeften en hetgeen dat jou uniek maakt. Want alleen dat stelt ons in staat om de perfecte match te maken.

Begeleiding tijdens het sollicitatieproces

Solliciteren doe je normaal gesproken alleen. Maar niet als je solliciteert bij Jeij. Op basis van een aantal assessments achterhalen we of jij de perfecte kandidaat bent voor de functie, of dat je in een andere functie beter tot je recht komt. Als zowel jij als onze recruiters 'ja' zeggen, begeleiden wij je in de gesprekken met de organisatie waar je gaat werken. Want als wij overtuigd zijn van jou, dan móet de opdrachtgever dat ook zijn.

Samen werken we aan jouw carrière

Voor een duurzame match is meer nodig dan alleen bemiddeling. Goede begeleiding in de eerste maanden draagt bij aan een zachte landing én langdurig werkgeluk. Zodat jij niet na een paar maanden op zoek moet naar iets anders of jarenlang werkongelukkig bent. Daarom begeleiden wij je in je eerste weken en verzorgen we jobcoaching tot minimaal drie maanden na jouw eerste werkdag.

Ieder zijn vak

Jeij bemiddelt kandidaten in een grote diversiteit aan functies, maar onze specialisatie zit in het sociaal domein, fysiek domein, HRM, marketing en communicatie, financiën, management en bestuur.

Betekenisvol werk waar je elke dag met een glimlach voor opstaat.

Naar de vacatures