Jeij doet het net even anders

En kijkt verder dan een cv, eerste indruk of een gesprek. Jeij zoekt in ieder talent die éne unieke eigenschap, die de klik bepaalt met de functie en de organisatie. Want alleen dan maak je een duurzame match. Een match die leidt tot een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en langdurig werkgeluk. 

Onderdeel van Driessen Groep

Jeij is onderdeel van Driessen Groep. Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties en mensen die werkzaam (willen) zijn in de publieke sector. Wij verbinden mens en werk, maken processen eenvoudiger met software en services, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarktoplossingen. Zo dragen wij al meer dan 25 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties.

Naar Driessen Groep

Onze partners

Als je kiest voor samenwerking met Jeij, dan kies je voor een ecosysteem van gespecialiseerde partners. Want door deze partners tillen wij onze recruitment naar een hoger plan en zijn wij in staat om de perfecte match te maken.

Meer over onze partners

Wij zijn Jeij

We zijn trots onderdeel van Driessen Groep, we zijn blij met het ecosysteem aan partners, maar met onze mensen maken we echt het verschil. Want juist hun aanpak, doortastendheid en gevoel voor het vak zorgt ervoor dat we in staat zijn om duurzame matches te maken.

Maak kennis met onze mensen