Dit webinar maakt onderdeel uit van een reeks van 5 webinars ter ere van de lancering van Jeij. Bekijk ook de andere recruitment webinars.

Webinar 4: Online onboarden: een warme en zachte landing

De coronacrisis brengt voor HR-afdelingen tal van uitdagingen met zich mee. Zo ook op het gebied van het onboarden van nieuwe medewerkers. Want, hoe zorg je er nu voor dat die nieuwe medewerker, die je met veel pijn en moeite hebt geworven, zich ook daadwerkelijk thuis voelt binnen de organisatie? En waarom is dat juist nu zo belangrijk?

Het is bewezen dat een goed onboardingtraject ervoor zorgt dat: 

  • 91% van de medewerkers zich verbonden voelt met de organisatie;
  • 89% een sterke verbinding met het team ervaart;
  • een medewerker 30 keer meer tevreden is over de baan;
  • de kans dat een medewerker op lange termijn blijft 18 keer groter wordt.

Anticiperend op de steeds groter wordende vraag naar digitale hulpmiddelen heeft onze partner Headstart een laagdrempelig onboardingplatform ontwikkeld waarmee organisaties het inwerktraject van nieuwe medewerkers volledig digitaal kunnen vormgeven.

In dit webinar nemen Jeij en Ramon Weijers, co-founder van Headstart, je mee in het fenomeen ‘goed onboarden’. Je krijgt o.a. antwoorden op de vragen:

  • wat is ‘goed onboarden’;
  • hoe kan ik onboarding als organisatie regelen;
  • hoe kan een onboardingtool mij digitaal ondersteunen.

Na afloop ben je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van digitaal onboarden en heb je een aantal concrete handvatten om direct in jouw organisatie toe te passen.  

Aanmelden

Wil jij werken aan de onboarding binnen jouw organisatie? Schrijf je dan hier kosteloos in om de webinar ‘Online onboarden: een warme en zachte landing’ terug te kijken(45 min).

Dit webinar maakt onderdeel uit van een reeks van 5 recruitment webinars ter ere van de lancering van Jeij. Jeij werft en selecteert talenten en licht daarom (samen met haar partners) de 5 belangrijkste recruitment thema’s uit.

Gerelateerde artikelen