Dit webinar maakt onderdeel uit van een reeks van 5 webinars ter ere van de lancering van Jeij. Bekijk ook de andere recruitment webinars.

Webinar 3: Duurzaam werven en selecteren voor de publieke sector

Werken in de publieke sector is, mede door de coronacrisis, bezig aan een herwaardering. Toch blijft de werving en selectie van specialistische functies een kostbaar en tijdrovend proces. Je wilt een vacature namelijk niet voor even, maar juist duurzaam invullen.

Duurzame werving en selectie bespaart enerzijds kosten - een ‘bad hire’ kost al gauw €17.000 - én levert ook nog eens een heleboel op. Zo helpt het aan de kant van de organisatie om de gestelde doelen te behalen en komt het aan de kant van de kandidaat de persoonlijke doelen en het werkgeluk ten goede.

Tijdens dit webinar vertellen recruitment adviseurs Marit Willers en Cas Peters je alles over duurzaam werven en selecteren. Na dit webinar:

  • weet je hoe je een bad hire kunt minimaliseren;
  • heb je inzicht in de belangrijkste stappen in het werving en selectieproces;
  • ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van recruitment.

Aanmelden

Wil jij weten hoe je jouw werving en selectie duurzaam organiseert? Schrijf je dan hier kosteloos in om de webinar ‘Duurzaam werven en selecteren voor de publieke sector’ terug te kijken (45 minuten).

Dit webinar maakt onderdeel uit van een reeks van 5 recruitment webinars ter ere van de lancering van Jeij. Jeij werft en selecteert talenten en licht daarom (samen met haar partners) de 5 belangrijkste recruitment thema’s uit.

Gerelateerde artikelen