Jeij lost jouw bezettingsproblemen op

Coronacrisis of niet. Specialistisch personeel voor publieke en maatschappelijke organisaties blijft schaars en moeilijk vindbaar. Met als gevolg dat er veel kosten naar inhuur gaan of de functie onvervuld blijft, het werk blijft liggen en de druk op de andere collega's toeneemt. Jeij lost samen met jouw organisatie de bezettingsproblemen op.

Ik zoek een talent

Werving & selectie

Je hebt een vacature, die zet je op je website en de topkandidaten stromen binnen. Zo werkt het in de praktijk helaas zelden. Werving en selectie is een vak. Jeij is dat vak meester en vindt voor jouw organisatie het juiste talent.

Onboarding

Je hebt een geschikte medewerker gevonden en wilt natuurlijk dat die meteen goed landt in jouw organisatie. Een goede onboarding zorgt voor een duurzame relatie, meer werkgeluk en een hogere productiviteit. Jeij verbetert samen met jou de onboarding van nieuwe medewerkers.

Employer branding

Wat hebben ASML, LUMC, de Efteling en het ministerie van OCW gemeen? Het zijn sterke werkgeversmerken. En dat maakt het vinden en binden van medewerkers veel gemakkelijker. Jeij helpt organisaties om een sterk werkgeversmerk te worden.

Jeij past bij jouw behoefte

Het oplossen van bezettingsproblemen vraagt om een lange termijn strategie waar employer branding en een vlekkeloze onboarding onderdeel van uitmaken. Toch heb je soms gewoon op korte termijn ondersteuning nodig. Daarom heeft Jeij een aanpak ontwikkeld die aansluit bij jouw behoefte. Op de korte én de lange termijn.

Ondersteunen

Of je nu op zoek bent naar een Wmo consulent, communicatieadviseur of een hoofd financiën. Jeij vindt het juiste talent met die éne unieke eigenschap die de klik bepaalt met jouw organisatie.

Ontwikkelen

Samen met Jeij bouw je aan een sterk werkgeversmerk en met onze partners zorgen we voor de ontwikkeling van de kandidaat. Zo helpen we jouw organisatie om alles zelf te kunnen.

Ontzorgen

Jeij pakt het volledige werving & selectie traject op en voert dit uit. Inclusief het (her)schrijven van een sterke vacaturetekst, assessment, onboarding en jobcoaching.

Heb je een vraag over duurzame werving & selectie?

Neem dan contact op met Michel.

Stel je vraag

* verplicht veld

Vind voor mij talent met karakter

Geef de functietitel en optioneel een karaktereigenschap op die volgens jou het beste bij de vacature past.

Contactgegevens