Hoe Jeij werft

Jeij werft en selecteert specialistisch personeel voor publieke en maatschappelijke organisaties. Als werving & selectie bureau werken wij net even anders. We kijken verder dan een cv,  eerste indruk of een gesprek. En zoeken in ieder talent die éne unieke eigenschap, die de klik bepaalt met de functie en de organisatie. Want alleen dan maak je een duurzame match. Een match die leidt tot een waardevolle bijdrage aan de maatschappij en langdurig werkgeluk. 

Ik zoek een talent

Kiezen op basis van karakter

Kandidaten selecteren op basis van hun opleiding en werkervaring is logisch, maar dit zegt lang niet alles. Want een match maak je niet met een cv, maar met een persoon. Daarom belichten wij aan de hand van tools de karaktereigenschappen die een kandidaat uniek maakt. Want dat bepaalt of een kandidaat uitgroeit tot een waardevolle medewerker.

Digitaal gedreven, menselijk gemotiveerd

Door gebruik te maken van de juiste tooling stellen wij onszelf in staat om beter te werven en selecteren. Want juist de combinatie van de beste recruiters met state-of-the-art assessment tooling maakt het verschil tussen een goede en een perfecte match. Naast een hoog vervullingspercentage en gedegen recruitment van nieuw talent, zet Jeij nadrukkelijk in op een duurzame match.

Vind voor mij een talent

Jeij werft senior AFAS-applicatiebeheerder voor Kindante

Carel Seijben, CFO MIK&PIW Groep, en Sjef Weijman, Senior manager Stichting Kindante, zochten een senior AFAS-applicatiebeheerder. In deze video vertellen zij over het werving en selectietraject dat zij met ons zijn doorlopen. Ook vertelt Lizzy Nuchelmans hoe zij het proces als kandidaat heeft ervaren. Een tipje van de sluier: om een duurzame match te maken werken wij met assessments.

Duurzaamheid duurt het langst

Het vinden van goed talent is lastig, maar goed te realiseren. Het maken van een duurzame match is een ander verhaal. Want daarvoor moet je de organisatie, de afdeling, de functie en het talent écht doorgronden. Voor Jeij houdt het werk na het maken van de match daarom niet op. Een warme onboarding en coaching na plaatsing maakt onderdeel uit van de werkwijze. Zo zorgt Jeij ervoor dat jouw match een topmatch is, die niet binnen afzienbare tijd via de achterdeur jouw organisatie verlaat.

Jobcoaching voor langdurig werkgeluk

Na de plaatsing blijven wij de medewerker begeleiden. Dit doen we omdat onderzoek laat zien dat de uitstroom binnen een jaar tot wel 50% kan oplopen. Met reflectie- en mentorgesprekken na 30, 60 en 90 dagen van aanvang van het dienstverband verminderen we de uitstroom significant. Hiervoor zetten wij ervaren ‘persoonlijk leiderschapscoaches’ in. Ook krijgen alle kandidaten de eerste maanden een gratis abonnement op de online trainingen van New Heroes. Wij zijn ervan overtuigd dat we met deze aanvulling nét dat beetje meer geven, waardoor de plaatsing duurzaam succesvoller is.

Ik zoek een talent

Maatschappelijke organisaties eerst

Jeij werkt voor organisaties waar ons hart sneller van gaat kloppen. En dat zijn meestal maatschappelijk gedreven organisaties zoals de overheid, zorg & welzijn, cultuur, stichtingen of andere non-profit organisaties. Enkele recente voorbeelden lichten we hier uit.

Vakgebieden

Jeij durft te kiezen. Niet alleen voor talent, maar ook voor een specialisatie. Hoewel onze klanten ons op alle vakgebieden inzetten, zijn we gespecialiseerd in het sociaal domein, fysiek domein, HRM, marketing en communicatie, financiën, management en bestuur.

Heb je een vraag over duurzame werving & selectie?

Neem dan contact op met Michel.

Stel je vraag

* verplicht veld

Vind voor mij talent met karakter

Geef de functietitel en optioneel een karaktereigenschap op die volgens jou het beste bij de vacature past.

Contactgegevens