Terug

Online sessie: Help, ik kan geen geschikte kandidaten vinden

Sourcing

In een schaarse arbeidsmarkt is het aantal sollicitanten beperkt. Richt je daarom met een vacature niet alleen op het online publiceren, maar ga zelf aan de slag om de geschikte kandidaat te vinden. In vaktermen ook wel sourcing genoemd.

Maar waar begin je? Op welk platform vind je geschikte kandidaten? Hoe bereik je ze? En welke technieken kun je inzetten? Allemaal ingrediënten van een sterke sourcingstrategie.

Experts op het gebied van sourcing

In het webinar op donderdag 2 februari gaan Michel van Hoeij, directeur van Jeij, en Marcel van der Meer, sourcing expert en oprichter van onder andere Klikwork, met elkaar in gesprek over dit thema. Michel is al 28 jaar actief in de wereld van de arbeidsbemiddeling en richt zich met Jeij op werving en selectie voor de publieke sector.

Marcel van der Meer is een ervaren sourcing trainer en expert. Met duizenden getrainde recruiters in zijn portfolio. Waaronder grote namen als het Ministerie van Defensie, de Belastingdienst en Rabobank. Hij is ook bekend als één van de top 20 beste sourcing thought leaders ter wereld en is oprichter van Klikwork, sourcingtraining.com en BadAss Recruiters & Sourcers. Daarnaast is hij expert op het gebied van sourcing methodologie, artificial intelligence, automatisering en growth hacking vaardigheden. En is pionier op het gebied van neuromarketing in sourcing, met name wat betreft het benaderen van kandidaten.

Waarom wil jij deelnemen aan dit webinar?

Michel en Marcel delen in een uur tijd praktische tips en trics over sourcing, zodat jij na het webinar:

  • Weet hoe je geschikte kandidaten kunt vinden;
  • Welke technieken je kan inzetten om het zoekproces te ondersteunen;
  • En hoe je een sterke sourcingstrategie kunt vormgeven.

Open inschrijving